iş ayakkabısı kışlık No Further a Mystery

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için lawnım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

İç tabanlık aynı zamanda ekstra rahatlık sağlar, bu sayede kullanıcılar uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde çalışabilir.

Ayakkabılarda steel tamamen izole edilmediği takdirde kullanılmamalıdır. Statik elektrik oluşan yerlerde güvenlik ayakkabısı elektriği iletebilecek tipli kauçuk tabanlı olmalıdır.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 typicalı altında sınıflandırılır.

Sabo terlikleri rahat ve ergonomik yapısı ile  toplumumuz tarafından hemşire ve doktor terliği olarak bilinse de aslında sabo terlikleri herkese hitap etmektedir. Kullanımı kolay hafif ayağı yormayan ağırlıkta cildi tahriş etmeyen ve üstünün delikli olması nedeniyle uzun süre ayakta olarak çalışanların başlıca tercihi olmaktadır.

Amerikan Guysşeli iş ayakkabısı bot bir şirket olan Vans, son dönemde ortaya çıkardığı kaykay ayakkabıları da ciddi bir kitleye ulaşmıştır.

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında product ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Çelik burunlu ayakkabılar işyerlerinde ayak koruyucusu olarak kullanılmaktadır. Kullanılan ayakkabıların ergonomik olmasına dikkat edilmelidir. 

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır optimum seviyede iş güvenliği ayakkabısı korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila forty seven numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page